Святий Миколай пам’ятає про кожного

Святий Миколай разом зі своїми помічниками від імені адміністрації ліцею привітали дітей з числа внутрішньо – переміщених осіб, що проживають в гуртожитку освітнього закладу. Нехай чарівна зимова казка завжди панує у Ваших маленьких серденьках. Вірте у диво та мрійте. Щасливого дитинства на мирній українській землі. ПЕРЕМОГА ЗА НАМИ!!

“Випускний минув, а гроші, які витратили би на квіти, досі, як донат – працюють на Перемогу “.В ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” зібрано кошти в сумі 3000 гривень та через БФ ” Родинний” задонатили для військових.Пишаємося нашою патріотичною та свідомою молоддю, мудрою та дієвою! Принагідно дякуємо батькам та педагогам за таке виховання. Разом до Перемоги!”

28 червня в ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» відбулося засідання педагогічної ради, на якому були розглянуті важливі питання щодо підсумків роботи ліцею, організації роботи закладу на літній період та підготовки до нового навчального року. Працюємо разом заради успіху наших здобувачів освіти! Разом до нових звершень!

26 червня в ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” відбувся звіт директора про підсумки роботи закладу за 2023-2024 навчальний рік. Це був рік не легкий рік нових викликів, визначних подій та досягнень. Наші здобувачі освіти продемонстрували високі результати у навчанні, змаганнях та конкурсах. Ми впровадили нові можливості навчання, що відповідають сучасним вимогам ринку праці (навчання за ваучерами, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x