15 березня 2023 року ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» взяв участь у Всеукраїнському заході «Профільна школа – можливість вибору власної освітньої траєкторії учня», що проходив у місті Славута в рамках Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні». Під час другої сесії цього заходу директор ліцею Надія НІЖНІК поділилася досвідом із питання «Популяризації професійної освіти в громаді». Директорка відзначила, що спільна із закладами середньої освіти якісна профорієнтація щодо престижності робітничих професій та важливості здобуття професійної освіти, дала позитивні результати – динаміка бажання навчатися в нашому ліцеї за останні три роки значно збільшилася. Поряд із тим ліцей представив продукт власної виробничої діяльності наших здобувачів та майстрів у вигляді кенді-бару, який залишив солодке враження про наш заклад освіти. Працюємо на перемогу України!

Знову рекордсмени!!!ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” отримав поважну відзнаку! Дуже приємно, коли результат наполегливої та креативної праці має достойне визнання! Не зупиняємося на досягнутому!!! Все буде Україна!

У групі №17 професії “Кухар. Офіціант” відбувся цікавий та смачний урок виробничого навчання під керівництвом майстра в/н Тетяни Шишової. Здобувачі освіти відпрацьовували технологію приготування відкритих, закритих та закусочних бутербродів, дотримуючись вимог до якості та правил відпуску страв. Увага до деталей, охайність у роботі та творчий підхід зробили кожну страву не лише смачною, а й естетично […]

У рамках відзначення Дня безпечного Інтернету здобувач освіти групи №13 (професія «Кравець») разом із викладачем інформатики Наталією Тимчук досліджували світ цифрової графіки для WEB-середовища. На уроці учасники ознайомилися з основами графічного дизайну, навчились працювати з інструментами для створення web-контенту та обговорили важливість безпечної поведінки в онлайн-просторі.Освіченість у цифровій сфері – ключ до успіху в сучасному […]

У ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” відбулася атестаційна експертиза професій “Кухар” і “Кондитер” (вид підготовки – перепідготовка).Атестаційна комісія детально проаналізувала ведення документації, зміст освітніх програм, відповідність матеріально-технічної бази сучасним вимогам, відповідність кадрового забезпечення та рівень підготовки здобувачів освіти. Така експертиза є важливим етапом у забезпеченні високої якості освітнього процесу та підготовки кваліфікованих робітників. Розвиваємо професійну освіту […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x