24 травня згідно плану проведення Тижня професійної освіти здобувачі освіти групи 22 професії “Кухар. Кондитер” в супроводі Марини БОНДАРЧУК та Марини НІЖНІК мали чудову нагоду зустрітись з ФОП Тетяною КНЯЗЕВОЮ, соціальним партнером та замовником кадрів освітнього закладу.В ході спілкування пані Тетяна розповіла історію власного успіху, основні моменти функціонування літнього кафе, познайомила з персоналом. Піцейола Іванна детально розповіла технологію приготування піци на дровах, та про інші страви, що реалізуються закладом харчування. Учні спробували самостійно замісити тісто за наданою рецептурою та особисто приготувати рум’яну та запашну піцу у печі на дровах. У підсумку, деякі учні виявили бажання працювати в літньому кафе під час канікул.Дякуємо за готовність співпрацювати та ділитися неоціненним досвідом!

З метою популяризації робітничих професій та проведення вступної кампанії 2023 24 травня педагоги ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” СІГНАЄВСЬКА Надія та ДІДУШОК Сніжана провели профорієнтаційні тренінги у 4 закладах загальної середньої освіти Ганнопільської ОТГ. Дякуємо колегам за теплий прийом, а здобувачам освіти за активність та креативність. Чекаємо на навчання!

Сьогодні наші профорієнтатори провели зустрічі з учнями Цвітоського ліцею, Крупецького ліцею та Полянської гімназії.Під час заходів учні дізналися про професії, які можна здобути у нашому закладі, переваги професійної освіти, можливості проходження практики та подальшого працевлаштування. Ми раді бачити зацікавленість учнів і сподіваємось, що кожен знайде свій шлях разом із нами!Твоя професія — твоя впевненість у […]

Урок-екскурс

2 травня в ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” відбувся урок-екскурс на тему: “Причини, перебіг та наслідки російсько-української війни”(викладач Голуб О.М.).Під час заходу здобувачі освіти мали змогу глибше усвідомити передумови війни, ключові події з 2014 року до сьогодення, а також її руйнівні наслідки для України та всього світу. Особлива увага була приділена героїзму українських військових і незламності […]

У нашому закладі відбулася поетапна атестація у групі №22 «Кухар. Кондитер». Учні гідно захистили кваліфікацію кухаря четвертого розряду, продемонструвавши фахові знання, практичні навички та любов до обраної справи. Бажаємо подальших успіхів у професійному зростанні, нових кулінарних звершень та натхнення в майбутній роботі!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x