Ось і закінчився ще один насичений подіями день: з метою мотивації педагогічної спільноти до усвідомлення необхідності розвитку мобільності, самовдосконалення, рефлексії, оволодіння механізмами комунікативної компетентності, формування ІКТ-компетентності проведений педагогічний консиліум «Професійна мобільність та інноваційність педагога». Методист ліцею ГОЛУБ Тетяна ознайомила із основними принципами мобільності педагога. Викладач Іванна ГРАБАРЧУК поділилася досвідом використання цифрових технологій під час організації освітнього процесу. У ході презентацій обговорили важливість опанування та використання інноваційних технологій. В заключній частині зустрічі педагоги познайомилися із можливостями використання чат-боту Chat GPT у педагогічній діяльності.

У “День навпаки” педагоги ліцею мали чудову можливість побувати у ролі здобувачів освіти, а найактивніші учні виконували ролі викладачів. Вражає серйозність і відповідальність наших здобувачів освіти, їх неймовірне прагнення не підвести своїх улюблених педагогів.

З метою удосконалення вмінь педагогів збереження власного психологічного здоров’я, формування навичок емоційної саморегуляції та подолання стресових ситуацій практичний психолог Ірина АЛЄКСЄЄВА та соціальний педагог Сніжана ДІДУШОК провели тренінг для педагогів ліцею «Аптечка самодопомоги. Формування навичок зняття емоційної напруги». Для зняття психоемоційного напруження і самостійного освоєння прийомів саморегуляції виконали ряд вправ: “Вулкан емоцій”,”Значення кольору”,”Сейф,” “Перепочинок”,”Асоціація з іграшкою” та виконали техніку релаксації Джейкобсона.

“Випускний минув, а гроші, які витратили би на квіти, досі, як донат – працюють на Перемогу “.В ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” зібрано кошти в сумі 3000 гривень та через БФ ” Родинний” задонатили для військових.Пишаємося нашою патріотичною та свідомою молоддю, мудрою та дієвою! Принагідно дякуємо батькам та педагогам за таке виховання. Разом до Перемоги!”

28 червня в ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» відбулося засідання педагогічної ради, на якому були розглянуті важливі питання щодо підсумків роботи ліцею, організації роботи закладу на літній період та підготовки до нового навчального року. Працюємо разом заради успіху наших здобувачів освіти! Разом до нових звершень!

26 червня в ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” відбувся звіт директора про підсумки роботи закладу за 2023-2024 навчальний рік. Це був рік не легкий рік нових викликів, визначних подій та досягнень. Наші здобувачі освіти продемонстрували високі результати у навчанні, змаганнях та конкурсах. Ми впровадили нові можливості навчання, що відповідають сучасним вимогам ринку праці (навчання за ваучерами, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x