За підсумками проведення творчого звіту художньої самодіяльності маємо здобутки:ДИПЛОМИ І ступеня Номінація «Малі вокальні форми»: Дует здобувачів освіти у складі Піголь Вікторії та Тиндюк Маргаріти; Дует у складі Куницької Жанни та Кальчуна Олексія.Номінація «Солісти»: Кальчун ОлексійКуницька ЖаннаНомінація “Художнє читання”:Сігнаєвська НадіяТовстюк АнастасіяНомінація “Хореографічні колективи та солісти”:Хореографічний колектив «Гармонія». ДИПЛОМ ІІ ступеня Номінація «Вокальні групи»:Гурт «Гармонія».Вокальний ансамбль викладачів.Номінація “Художнє читання”Мельник Микола, здобувач освіти. ДИПЛОМ ІІІ ступеня Номінація «Малі вокальні форми»:Дует здобувачів освіти у складі Радкевич Христини та Глазиріної Єлізавети; Тріо здобувачів освіти у складі Товстюк Анастасії, Мельника Миколи та Кальчуна Олексія; Дует здобувачів освіти у складі Товстюк Анастасії та Глазиріної Єлізавети; Вітаємо творчу молодь та педагогів ліцею! Бажаємо творчої наснаги та успіхів! Щира подяка керівниці гуртка Жанні КУНИЦЬКІЙ за професіоналізм і самовіддачу, учасникам за любов до прекрасного, а високоповажним журі – за підтримку і схвальну оцінку сценічного дійства. Нехай і надалі щедро квітує талантами рідна славутська земля, множаться творчі здобутки учнівської молоді та педагогічного колективу та рясно сіється добро і змінюється життя на краще!

Перший урок у навчальному році присвячений вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.Шана та подяка ЗСУ !Слава Україні! Всім переможного успішного нового навчального року!З вірою в ПЕРЕМОГУ!!!

Сьогодні, 2 вересня, в нашому ліцеї урочисто розпочався новий навчальний рік! Щиро вітаємо учнів, батьків та працівників закладу! Бажаємо натхнення, успіхів, досягнень, цікавих занять, творчих поривів і лише позитивних вражень! ДЯКУЄМО нашим ЗАХИСНИКАМ за можливість навчатися та творити! РАЗОМ БУДУЄМО МАЙБУТНЄ! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

“Випускний минув, а гроші, які витратили би на квіти, досі, як донат – працюють на Перемогу “.В ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” зібрано кошти в сумі 3000 гривень та через БФ ” Родинний” задонатили для військових.Пишаємося нашою патріотичною та свідомою молоддю, мудрою та дієвою! Принагідно дякуємо батькам та педагогам за таке виховання. Разом до Перемоги!”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x