10 лютого відбувся відкритий урок теоретичної підготовки з професії Кухар у групі № 12 на тему: «Класифікація та приготування страв з яєць. Способи теплової обробки. Вимоги до якості».Під керівництвом викладача Юлії ПРОСТАПЧУК здобувачі освіти поглибили знання про різноманітні технології приготування страв з яєць, розглянули сучасні методи теплової обробки та вимоги до їхньої якості. Освітній процес був насичений цікавою теорією, інтерактивними вправами, практичними кейсами та корисними порадами для майбутніх професіоналів кулінарної справи. Дякуємо викладачу за змістовний та пізнавальний урок! Бажаємо учням подальших успіхів у професійному зростанні!

Спільний проєкт народного аматорського колективу “театр пісні “Сусіди” та театр мод ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” вибороли І місце в обласному відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Мистецька варта». Дякуємо організаторам фестивалю та поважному журі за високу оцінку нашої роботи. Пишаємося талановитою молоддю Славутського професійного ліцею, яка гідно представляє наш заклад і прославляє рідну Хмельниччину!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x