10 лютого відбувся відкритий урок теоретичної підготовки з професії Кухар у групі № 12 на тему: «Класифікація та приготування страв з яєць. Способи теплової обробки. Вимоги до якості».Під керівництвом викладача Юлії ПРОСТАПЧУК здобувачі освіти поглибили знання про різноманітні технології приготування страв з яєць, розглянули сучасні методи теплової обробки та вимоги до їхньої якості. Освітній процес був насичений цікавою теорією, інтерактивними вправами, практичними кейсами та корисними порадами для майбутніх професіоналів кулінарної справи. Дякуємо викладачу за змістовний та пізнавальний урок! Бажаємо учням подальших успіхів у професійному зростанні!

Пишаємось, що стали учасниками благодійної акції “Воїне, моє серце з тобою”, щоб висловити підтримку тим, хто щодня захищає нашу країну.Наша конкурсна робота, наповнена теплом, вдячністю та вірою в нашу перемогу. Адже кожен добрий вчинок – це ще один крок до спільної мети.Дякуємо нашим Героям! Ми завжди поруч

Гімн – символ нашої єдності, боротьби та незламності. У нашому закладі кожен ранок лунає Гімн України, як повага до наших захисників і вшанування пам’яті загиблих за Україну. Це заклик до боротьби, національної свідомості та любові до рідної землі. Він об’єднує українців по всьому світу та звучить, як голос нашої незалежності. Гордо виконуємо Гімн! Бережемо його […]

У кінці лютого – на початку березня 2025 року Україна святкує дві визначні дати. 25 лютого – 154 річниця від дня народження Лесі УКРАЇНКИ, а 09 березня – 211 років від дня народження Тараса Шевченка. З цієї нагоди 06 березня 2025 р. викладачі української літератури Іванна ГРАБАРЧУК та Надія СІГНАЄВСЬКА провели інтелектуальну гру «Тарас Шевченко […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x