Засідання педагогічної ради

Відповідно до навчального плану ліцею та плану роботи педагогічної ради ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» 4 листопада 2022 року відбулося засідання педагогічної ради: «Система роботи з формування позитивної мотивації навчальної діяльності здобувачів освіти». Розглядалися наступні питання: 1. «Організація роботи щодо впровадження електронного документообігу закладу освіти» (методист ліцею, ГОЛУБ Т.О.).2. «Про підвищення кваліфікації педагогічними працівниками ліцею» (методист ліцею, ГОЛУБ Т.О.)3. «Моніторинг рівня базових знань учнів І курсу. Організація коригувального навчання» (заступник директора з НВР, ЗУБАРЕЦЬ О.П.)4. «Аналіз стану адаптації першокурсників до навчання в ліцеї» (практичний психолог, ДІДУШОК С.В.)5. «Мотивація ведення здорового способу життя» (викладач фізичної культури, ГАВРИЛОВА Д.В.)6. «Про стан і завдання педагогічних працівників з охорони здоров’я та техніки безпеки учасників освітнього процесу» (інженер з ОП, КРИВОМАЗ Ю.Ю.)7. «Про розгляд правил прийому на 2023 рік» (заступник директора з НВихР, БОНДАРЧУК М.П.)

Сьогодні наші профорієнтатори провели зустрічі з учнями Цвітоського ліцею, Крупецького ліцею та Полянської гімназії.Під час заходів учні дізналися про професії, які можна здобути у нашому закладі, переваги професійної освіти, можливості проходження практики та подальшого працевлаштування. Ми раді бачити зацікавленість учнів і сподіваємось, що кожен знайде свій шлях разом із нами!Твоя професія — твоя впевненість у […]

Урок-екскурс

2 травня в ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” відбувся урок-екскурс на тему: “Причини, перебіг та наслідки російсько-української війни”(викладач Голуб О.М.).Під час заходу здобувачі освіти мали змогу глибше усвідомити передумови війни, ключові події з 2014 року до сьогодення, а також її руйнівні наслідки для України та всього світу. Особлива увага була приділена героїзму українських військових і незламності […]

У нашому закладі відбулася поетапна атестація у групі №22 «Кухар. Кондитер». Учні гідно захистили кваліфікацію кухаря четвертого розряду, продемонструвавши фахові знання, практичні навички та любов до обраної справи. Бажаємо подальших успіхів у професійному зростанні, нових кулінарних звершень та натхнення в майбутній роботі!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x