Кулінарна студія «Мікрозелень — вітаміни в міні-форматі»

У Міжнародний день кухаря для здобувачів освіти ліцею було проведено кулінарну студію «Мікрозелень — вітаміни в міні-форматі». На захід завітав директор підприємства «RealSprouts» Олександр ІЩУК , який поділився власним досвідом започаткування справи з вирощування мікрозелені. Гість розповів про користь, популярність і кулінарну цінність цього сучасного продукту. Практичною частиною заходу стало оформлення салату «Табуле з гарбузом», яке продемонструвала майстер виробничого навчання ШИШОВА Тетяна. Вона показала, як за допомогою мікрозелені надати страві привабливого вигляду та вишуканого смаку, а також поділилася порадами, яка саме зелень найкраще підходить до цього салату. На завершення всі учасники мали змогу скуштувати страву, оцінити її смак та переконатися, що корисне може бути смачним!

Мова має значення, особливо зараз. Це та рушійна сила, яка об’єднує українців З нагоди відзначення Дня української писемності та мови здобувачі освіти та викладачі ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» підготували фотофлешмоб #Мова_єднає!!! Бережімо нашу мову, спілкуймося нею! Українська мова – це мова переможців! 27 жовтня, з нагоди відзначення Дня української писемності та мови, українці одночасно писали […]

У ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» відбулася інформаційна година за участю працівників поліції Шепетівського відділу ГУНП у Хмельницькій області — інспектора ВСОБ Власенко Л.М. та дільничного офіцера поліції сектору превенції Поліщука О.Я. Здобувачі освіти отримали змістовну інформацію про:- небезпеку потрапляння у ситуації, пов’язані з жебрацтвом, торгівлею людьми та розповсюдженням порнографічних матеріалів;- відповідальність неповнолітніх за правопорушення, передбачену […]

У рамках співпраці зі Славутською організацією Червоного Хреста України у Славутському професійному ліцеї відбувся пізнавальний та практичний захід на тему «Первинна медична допомога тваринам». Здобувачі освіти дізналися, як правильно діяти у випадках, коли тварина отримує травму, отруєння або знаходиться у шоковому стані. Представники Червоного Хреста розповіли про основні правила безпечного поводження з пораненими тваринами, демонстрували […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x