Прозорість та інформаційна відкритість
Ліцензійний обсяг або кількість осіб, що фактично навчаються станом на 01.07.2024
Протокол педагогічної ради щодо відбору підручників
Графік проведення Дня відкритих дверей
Навчальний план з пояснювальною запискою Кондитер
Матеріально технічне забезпечення Кондитер
Інформаційне забезпечення Кондитер
Кадрове забезпечення Кондитер_перепідготовка
Інформаційне забезпечення Кухар
Кадрове забезпечення Кухар_перепідготовка
Матеріально-технічне забезпечення
Навчально-методичне забезпечення
Результати моніторингу якості знань 2023-2024 навчальний рік.
Результати моніторингу за І семестр 2024
Інформація про благодійну допомогу 2023
Звіт про фінансові розрахунки 01.01.2023-30.09.2023
Протокол_вибору_підручників_23
Баланс_І_квартал_2023_місцевий
Наказ про переоформлення ліцензії
Ліцензії на провадження освітньої діяльності
Свідоцтва про атестацію закладу професійно-технічної освіти
Навчально-плануюча документація
Перелік професій, за якими здійснюється освітня підготовка
Кадрове забезпечення станом на 1.10.2023
Контингент станом на 01.10.2023
Матеріально технічне забезпечення (згідно з ліцензійними умовами)
Результати моніторингу якості освіти
Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Правила поведінки здобувача освіти в закладі освіти
Фінансовий звіт про надходження та використання всіх отриманих коштів.docx
Структура та органи управління закладу освіти
Розмір плати за навчання підготовку підвищення кваліфікації здобувачів освіти
Перелік додаткових освітніх та інших послуг, їх вартість , порядок оплати
План роботи закладу освіти на 2023-2024 н.р. (з додатками)