🇺🇦Цей тиждень розпочався із вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які повстали проти несправедливості на захист ідеалів демократії, громадянських прав і свобод, європейського майбутнього нашої країни. Вони були звичайними людьми – науковцями, програмістами, митцями, студентами, вчителями, підприємцями… І всі вони віддали найдорожче – життя, аби ми могли жити у новій, вільній та демократичній державі. 20 лютого 2023р. в освітньому закладі відбувся захід -реквієм до Дня пам’яті героїв Небесної Сотні “У НАШІЙ ПАМ’ЯТІ ВОНИ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИЛИСЬ”. Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух. Саме завдяки Майдану Наша держава довела всьому світу гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості. Шануємо, пам’ятаємо і впевнено виборюємо Перемогу!🇺🇦

21 лютого в Україні відзначають День рідної мови. З цього приводу у бібліотеці ліцею, бібліотекар Пархоменко Галина Олексіївна, організувала виставку, присвячену видатним українським майстрам слова.

Крім того, здобувачі освіти разом з викладачем української мови Грабарчук Іванною приєдналися до онлайн-марафону, який був присвячений рідній мові, та взяли участь у засіданні круглого столу “Моя рідна мова”

Також, в цей день, психологічною службою проведено “Урок безбар’єрності” (за ініціативи Першої Леді України Олени Зеленської). Здобувачі освіти обговорили засади толерантної комунікації та взаємодії з різними людьми, шляхи усунення фізичних й, навіть, мовних перепонів з нашого життя. Також ознайомились з «Довідником безбар’єрності» – гідом з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Безбар’єрність – це низькі пороги та широкі двері.

“Випускний минув, а гроші, які витратили би на квіти, досі, як донат – працюють на Перемогу “.В ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” зібрано кошти в сумі 3000 гривень та через БФ ” Родинний” задонатили для військових.Пишаємося нашою патріотичною та свідомою молоддю, мудрою та дієвою! Принагідно дякуємо батькам та педагогам за таке виховання. Разом до Перемоги!”

28 червня в ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей» відбулося засідання педагогічної ради, на якому були розглянуті важливі питання щодо підсумків роботи ліцею, організації роботи закладу на літній період та підготовки до нового навчального року. Працюємо разом заради успіху наших здобувачів освіти! Разом до нових звершень!

26 червня в ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” відбувся звіт директора про підсумки роботи закладу за 2023-2024 навчальний рік. Це був рік не легкий рік нових викликів, визначних подій та досягнень. Наші здобувачі освіти продемонстрували високі результати у навчанні, змаганнях та конкурсах. Ми впровадили нові можливості навчання, що відповідають сучасним вимогам ринку праці (навчання за ваучерами, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x