Міжнародний день людини з синдромом Дауна має за мету поліпшення поінформованості щодо захворювання, заклик до рівноправного існування в суспільстві людей із синдромом. Саме сьогодні взяли  участь в благодійному концерті “Жменька доброти” за запрошенням безпосереднього організатора Людмили НАУМЕЦЬ. Пані Людмила – голова громадської організації “Шепетівська спілка захисту прав дітей та молоді з інвалідністю внаслідок  інтелектуальних порушень та інших особливостей розвитку “Діти сонця” її син Вадим є здобувачем освіти з професії “Кухар. Кондитер” ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей”. Під час заходу відбулась ярмарка – продаж смаколиків виготовлених власноруч здобувачами освіти смачної професії під керівництвом майстрів виробничого навчання.

В рамках Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна, в Україні проходить щорічна масова акція – флешмоб «LOTS OF SOCKS». Ті, хто виражає толерантність і підтримку людям з синдромом Дауна, 21 березня надягають яскраві або непарні шкарпетки, як символ додаткової хромосоми. Стань особливим – підтримай особливих!

Сьогодні наші профорієнтатори провели зустрічі з учнями Цвітоського ліцею, Крупецького ліцею та Полянської гімназії.Під час заходів учні дізналися про професії, які можна здобути у нашому закладі, переваги професійної освіти, можливості проходження практики та подальшого працевлаштування. Ми раді бачити зацікавленість учнів і сподіваємось, що кожен знайде свій шлях разом із нами!Твоя професія — твоя впевненість у […]

Урок-екскурс

2 травня в ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” відбувся урок-екскурс на тему: “Причини, перебіг та наслідки російсько-української війни”(викладач Голуб О.М.).Під час заходу здобувачі освіти мали змогу глибше усвідомити передумови війни, ключові події з 2014 року до сьогодення, а також її руйнівні наслідки для України та всього світу. Особлива увага була приділена героїзму українських військових і незламності […]

У нашому закладі відбулася поетапна атестація у групі №22 «Кухар. Кондитер». Учні гідно захистили кваліфікацію кухаря четвертого розряду, продемонструвавши фахові знання, практичні навички та любов до обраної справи. Бажаємо подальших успіхів у професійному зростанні, нових кулінарних звершень та натхнення в майбутній роботі!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x