В рамках всесвітньої акції “16 днів проти насильства” психологічна служба ліцею провела акцію «Стрічки обізнаності». Під час якої учасники підняли символи боротьби з насильством – білу, синю та помаранчеву стрічки. Як відомо, символ проти насильства над жінками є біла стрічка. Синя стрічка – символізує синці на дитячому тілі, та водночас синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством. Помаранчева стрічка символізує світле майбутнє, вільне від насильства. Єднаймося проти насильства!

“Насильству немає виправдання!” під таким гаслом проведені тренінгові заняття. Здобувачі освіти дізналися про алгоритм дій щодо запобігання гендерно зумовленого та домашнього насильства, переглянули ролик “Я отримала квіти”. В ході спілкування акцент робився на неприпустимість такого явища як насильство, порушення прав і свобод іншої особистості, протидію домашньому насильству та не допущення його у своїх родинах. Починай діяти! Не замовчуйте та не відвертайся від тих, кому потрібна допомога! https://www.facebook.com/100017217240736/videos/2105031603173851

Профорієнтаційна робота в школах – це стратегічний підхід до привертання та інформування майбутніх абітурієнтів. Основна мета цих ініціатив – надати учням об’єктивну інформацію про можливості, які пропонує ДПТНЗ “Славутський професійний ліцей” 21.02.2024 р. викладачі Надія Сігнаєвська та Наталія Тимчук провели профорієнтаційний захід в Славутський гімназії 1. Учні із задоволенням та увагою прослухали надану інформацію, яка […]

Сьогодні, 21 лютого, ми вітаємо один одного з Міжнародним Днем рідної мови, маючи на меті віддати їй шану, зберегти єдність та міцність українського народу. Щиро бажаємо любити свою країну, пишатися та берегти рідну мову! Наша мова- наша сила! Щастя, добра та мирного неба! Відео

“Відповідно до навчального плану у групі 17, Кухар. Офіціант відбулися перевірні роботи з опанування компетентностей Кухар 4 розряду. Здобувачі освіти показали достатній і високий рівні виконання запропонованих завдань, вміння правильно презентувати та вдало розповідати про страву та готові до виробничої практики. Успіхів!!!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x