У Міжнародний день кухаря для здобувачів освіти ліцею було проведено кулінарну студію «Мікрозелень — вітаміни в міні-форматі». На захід завітав директор підприємства «RealSprouts» Олександр ІЩУК , який поділився власним досвідом започаткування справи з вирощування мікрозелені. Гість розповів про користь, популярність і кулінарну цінність цього сучасного продукту. Практичною частиною заходу стало оформлення салату «Табуле з гарбузом», яке продемонструвала майстер виробничого навчання ШИШОВА Тетяна. Вона показала, як за допомогою мікрозелені надати страві привабливого вигляду та вишуканого смаку, а також поділилася порадами, яка саме зелень найкраще підходить до цього салату. На завершення всі учасники мали змогу скуштувати страву, оцінити її смак та переконатися, що корисне може бути смачним!
20.10.2025
Кулінарна студія «Мікрозелень — вітаміни в міні-форматі»
 
			




 
                                 
                                